fbpx

Bestellingen en leveringen

Bestellingen en leveringen

Bij de BeddenSter is het bestellen van producten heel eenvoudig. Je kunt veilig online betalen en de bestellingen worden via betrouwbare partners bij je thuisbezorgd, door bijvoorbeeld PostNL. Wanneer je toch vragen hebt over het bestellen van onze producten of over de levering, staan onze medewerkers van de klantenservices altijd voor je klaar en helpen je graag.

Stappenplan voor het bestellen bij de BeddenSter:


 

Levertijden en bezorging

Door de jarenlange ervaring binnen de meubelbranche werkt de BeddenSter alleen met kwaliteitsproducten. De artikelen binnen het assortiment van de BeddenSter zijn geselecteerd op prijs-kwaliteitsverhouding. BeddenSter kan goedkopen boxspings leveren met een goede prijs-kwaliteitsverhouding, omdat zij grootschalig inkopen en door de lange en goede relatie met haar leveranciers. Hierdoor kan jij goedkopen boxsprings bestellen en andere artikelen bij de BeddenSter.

Kleine artikelen

Voor de kleinere producten zoals: dekbedovertrekken, hoeslakens, dekbedden, kussens, ect bedraagt de levertijd gemiddeld 1-5 werkdagen.

De artikelen worden bezorgd via PostNL. Hiervoor is gekozen, omdat zij de meeste bezorg en afhaalpunten hebben. Wanneer de artikelen verzonden worden ontvangt je een email met een track and trace nummer van je bestelling. Hiermee kan je de status van jouw bestelling volgen. Bestellingen naar België duren gemiddeld één werkdag langer.

Grote artikelen

Voor de grotere producten zoals: bedden, boxsprings en matrassen wordt er gebruik gemaakt van gespecialiseerde transport bedrijven. Zij hebben veel kennis en ervaring in het bezorgen van boxsprings, matrassen en ledikanten.  De levertijd voor grote producten zoals bedden, boxsprings, matrassen en ledikanten bedraagt gemiddeld 14 dagen. Bestelling naar België en de Waddeneilanden duren gemiddeld één werkdag langer. Om een leveringsafspraak te maken wordt er telefonisch of per mail contact met je gezocht. Daarnaast word je op de hoogte gehouden over de status van de bestelling en levering. Mochten er vragen zijn kan je altijd contact met onze klantenservices opnemen.

Leveringskosten

Er is een onderscheid gemaakt tussen verzendkosten van kleine en grote artikelen. Kleine artikelen zijn alle artikelen die via de post verstuurd kunnen worden. Grote artikelen zijn artikelen die via een transport bedrijf bezorgd worden.

Kleine artikelen

Kleinere producten zoals: dekbedovertrekken, hoeslakens, dekbedden, kussens, ect worden verzonden via PostNL pakketpost verzonden. De bezorgkosten bedragen € 6,95 per zending in Nederland en € 9,95 in België.

Grote artikelen

Grote producten zoals: bedden, boxsprings, ledikanten en matrassen worden geleverd middels een transportbedrijf. Binnen Nederland zijn de bezorgkosten kosten boven € 100  GRATIS. Voor de Waddeneilanden en België wordt een toeslag van € 24,95 gerekend. Mochten er vragen zijn kan je altijd contact met onze klantenservices opnemen.

Geen producten in het winkelwagentje