fbpx

Betaalmogelijkheden

Betalingsmogelijkheden

BeddenSter heeft meerdere betaalmogelijkheden beschikbaar. Hiervoor is gekozen om voor iedere klant een geschikte betaalmogelijkheid te creëren. BeddenSter vindt het belangrijk dat iedereen een nieuwe boxpring, bed, matras of bed textiel kan bestellen. Daarom is het ook mogelijk om achteraf te betalen. Hierdoor kan iedereen een bestelling bij de BeddenSter plaatsen.

 

 

 

 

iDEAL

Via BeddenSter.nl kan je veilig en eenvoudig online betalen via iDEAL. iDEAL is de meeste gebruikte betalingsmethode in Nederland. iDEAL betalingen worden werkt doormiddel van internetbankieren van je eigen bank. De betaalgegevens zijn vooraf ingevuld en hoeven alleen gecontroleerd en geautoriseerd worden.

Bancontact

Via BeddenSter.nl kan je veilig en eenvoudig online betalen via Bancontact. Bancontact is de meeste gebruikte betalingsmethode in België. Bancontact betalingen worden werkt doormiddel van internetbankieren van je eigen bank. De betaalgegevens zijn vooraf ingevuld en hoeven alleen gecontroleerd en geautoriseerd worden.

PayPal

Met PayPal kan je veilig en snel online betalen. Betalen kan zowel met of zonder een PayPal-rekening.

Creditcard

Op de website van de Beddenster kan je betalen via Creditkaart. De creditkaarten die geaccepteerd worden zijn VISA en MASTERCARD.

Klarna

Klarna voert voor BeddenSter het volledige achteraf proces uit. Nadat je een bestelling hebt geplaats ontvang je van Klarna een digitaal betaalverzoek via de e-mail om je bestelde product(en) te betalen. Hiervoor geld geen vooraf bepaald maximaal orderbedrag.

Klarna zal ter goedkeuring van je verzoek een gegevenscontrole uitvoeren. Wanneer het verzoek voor achteraf betalen niet geautoriseerd wordt, zal de bestelling via een andere betaalmethode betaald kunnen worden.

Meer informatie over Klarna kan je vinden op de website van Klarna.

Geen producten in het winkelwagentje