fbpx

Over ons

Over de BeddenSter

De BeddenSter is een complete webshop, waar je alles vindt voor slapen. En 100% van ons assortiment is direct uit voorraad leverbaar. Zo hoef je nooit onnodig lang te wachten op je nieuwe slaapkamer meubelen en bed textiel.

Wat de BeddenSter van andere webshops onderscheidt, zijn twee dingen: de prijs/kwaliteitverhouding en onze service. Dat zegt iedereen, maar wij kunnen het ook echt waarmaken. De BeddenSter draait al wat jaren mee in de meubelbranche. We hebben dus heel wat meubelen gezien, beoordeeld en verkocht. Daardoor kunnen we de kwaliteit van ons aanbod uitstekend inschatten. Diezelfde ervaring maakt het mogelijk om de prijzen zeer scherp te houden. We weten waar we het beste kunnen inkopen. En we hebben bepaald hoe we zo efficiënt mogelijk kunnen werken. Daardoor maken we geen onnodige kosten, en dat merk jij in de prijs. Wij werken direct samen met de fabrikant, hierdoor kunnen wij scherpe prijzen bieden. Wij hebben een breed scala aan boxsprings/bedden, matrassen, dekbedden, kussens, dekbedovertrekken en hoeslakens.

Door goed naar onze klanten te luisteren, weten we ook als geen ander wat jij van ons verwacht. Kennis waar onze medewerkers nog dagelijks gebruik van maken om jou optimaal van dienst te zijn. En als je zo naar onze reviews kijkt, dan doen we dat best succesvol.

Altijd open, dagelijks bereikbaar

Je bent 24/7 welkom in onze online winkel. En daar kun je zo lang doorbrengen als je wilt. Je kunt dus op je gemak je slaapkamer samenstellen. Precies wanneer het jou uitkomt.

Heb je tijdens het winkelen nog vragen? Of wil je weten wat de status van je bestelling is? Wij staan iedere dag klaar om je verder te helpen. Stel je vraag per telefoon, e-mail, webchat of een van onze sociale mediakanalen, en je krijgt van ons altijd een deskundig antwoord.

Continu ontwikkelen

We vinden het belangrijk dat je ieder bezoek opnieuw tevreden onze website verlaat. Daarom zijn we continu bezig om de online winkel te ontwikkelen. Je zult hierdoor merken dat ons assortiment steeds een stukje groter wordt. Hierdoor wordt de kans steeds groter dat je precies vindt wat je zoekt. En een bijkomend voordeel: er valt ieder bezoek weer iets nieuws te ontdekken. Dat maakt winkelen bij de BeddenSter iedere keer weer leuk!

Daarnaast blijven we onze service continu verder verbeteren. Dat doen we op basis van jouw feedback. Laat daarom vooral weten hoe je je bezoek en bestelling hebt ervaren. Je kunt hiervoor contact opnemen met de klantenservice. Daarnaast kun je anderen vertellen hoe je ons hebt ervaren, door een review op Trustpilot te plaatsen.

Wij zijn er voor iedereen!

Wij hebben al ruim 80 jaar ervaring in de meubelbranche met het leveren van onze producten aan klanten. Dagelijks zijn wij bezig met het optimaliseren van de webshop, zodat deze voor iedereen toegankelijk is. Consumenten kunnen bij ons stapsgewijs boxsprings samenstellen, zodat deze naar de wensen van de klant zijn. Wij zijn daarnaast altijd bezig om de beste producten op het gebied van slapen te zoeken tegen de laagste prijs.

Wij leveren naast consumenten ook aan bedrijven zoals, hostels, hotels, bed and breakfasts, maar ook aan vastgoed eigenaren die de panden gemeubileerd wilt verhuren. Als je hierin interesse hebt, neem dan contact op met ons via b2b@BeddenSter.nl en vraag vrijblijvend een offerte op!

Om de kwaliteit en betrouwbaarheid te waarborgen is de BeddenSter aangesloten bij Trustpilot.  Via Trustpilot kan je alle reviews lezen die klanten hebben achtergelaten. Wil je de reviews lezen of zelf ook een review achterlaten? Klik dan op Trustpilot

Om te zorgen dat de boxspring die je wilt kopen ook perfect bij je past, biedt de BeddenSter 30 dagen proefslapen aan. Voor meer informatie, klik dan op 30 dagen proefslapen.

Geen producten in het winkelwagentje